Ecograph rakelmessen van Zwitserse topkwaliteit. Met de unieke Cross Grinding Technology, voor Flexodruk, diepdruk, offsetdruk en coating industrie.

Zwitserse topkwaliteit
Ecograph produceert zijn rakelmessen in het technologische hart van Zwitserland. Met de nauwkeurigste toleranties op basis van hoogwaardige materialen. Ecograph ontwikkelde zelf de productielijnen en coatingapplicaties voor het produceren van rakelmessen met de hoogst mogelijke kwaliteit.

De ervaren R&D afdeling van Ecograph werkt doorlopend aan verbeteringen en nieuwe producten. Voor een actueel assortiment rakelmessen van de hoogste kwaliteit. Verkrijgbaar bij Parts4Graphics, wij zorgen ervoor dat u met de beste materialen kunt werken.

Rakelmessen met Cross Grinding Technology
De meest recente innovatie voor de Ecograph rakelmessen is de Cross Grinding Technology. Een innovatieve en unieke polijstmethode. Voordelen van de Cross Grinding Technology zijn:
• Langere levensduur
• Gelijkmatigere slijtage
• Minder rakel gerelateerde drukproblemen

Rakelmessen op rol of op maat voorgesneden
We leveren de rakelmessen op rol of op de door u gewenste (voorgesneden) maat. We zijn uw specialist voor standaard en gecoate rakelmessen. Speciaal ontwikkeld voor een extra lange levensduur en voor speciale toepassingen.

Wilt u meer informatie, download de brochure of neem contact met ons op.